• 1st Week of School

    Wednesday, August 15, 2018
    Two and half hour homeroom then Periods 1-4 plus DASH
    7:45                             First Bell
    7:50                             Tardy bell
    7:50-10:20                   Homeroom for Deployment
    10:20-10:25                 Transition
    10:25 – 11:00              First Block (35 mins)
    11:00 – 11:05              Transition
    11:05 - 11:30               DASH (25 mins)
    11:30 - 11:35               Transition
    11:35 – 12:05              Second Block (30 mins)
    12:05 – 12:10              Transition
    12:05 – 12:35              Lunch 1 (30 mins)
    12:35 – 12:40              Transition
    1:30– 1:55                  Lunch 2 (30 mins)
    1:55 – 2:00                  Transition
    2:00 – 3:05                  Fourth Block (65 mins)

    Thursday, August 16, 2018 – Regular Schedule
    7:45                            First Bell
    7:45 – 7:50                Transition to 1st Block
    7:50 – 9:20                1st Block Class (Class length 1 hour 30 min)
    9:20 – 9:25                Transition to DASH
    9:25 – 10:10              DASH (Class length 45 min)
    10:10 – 10:15           Transition to 2nd Block
    10:15 – 11:45           2nd Block Class (Class length 1 hour 30 min)
    1st Lunch Wave Classes:
    11:45 – 12:10           Lunch (25 minutes)
    12:10 – 12:15            Transition
    12:15 – 1:35              3rd Block Class (1 hour and 25 minutes)
    2nd Lunch Wave Classes:
    11:45 – 11:50            Transition
    11:50 – 1:10              Class (1 hour and 25 minutes)
    1:10 – 1:35                Lunch (25 minutes)
    1:35 – 1:40                Transition
    1:40 – 3:05                4th Block (1 hour and 25 minutes)     

    Friday – August 17, 2018 – Homeroom first for attendance count THEN Regular Schedule
    7:45                            First Bell
    7:45 – 7:50                Transition to HOMEROOME first THEN 1st Block
    7:50 – 9:20                1st Block Class (Class length 1 hour 30 min)
    9:20 – 9:25                Transition to DASH
    9:25 – 10:10              DASH (Class length 45 min)
    10:10 – 10:15           Transition to 2nd Block
    10:15 – 11:45           2nd Block Class (Class length 1 hour 30 min)
    1st Lunch Wave Classes:
    11:45 – 12:10           Lunch (25 minutes)
    12:10 – 12:15            Transition
    12:15 – 1:35              3rd Block Class (1 hour and 25 minutes)
    2nd Lunch Wave Classes:
    11:45 – 11:50            Transition
    11:50 – 1:10              Class (1 hour and 25 minutes)
    1:10 – 1:35                Lunch (25 minutes)
    1:35 – 1:40                Transition
    1:40 – 3:05                4th Block (1 hour and 25 minutes)

    Monday, August 20, 2018 – Regular Schedule

    7:45                            First Bell
    7:45 – 7:50                Transition to 1st Block
    7:50 – 9:20                1st Block Class (Class length 1 hour 30 min)
    9:20 – 9:25                Transition to DASH
    9:25 – 10:10              DASH (Class length 45 min)
    10:10 – 10:15           Transition to 2nd Block
    10:15 – 11:45           2nd Block Class (Class length 1 hour 30 min)
    1st Lunch Wave Classes:
    11:45 – 12:10           Lunch (25 minutes)
    12:10 – 12:15            Transition
    12:15 – 1:35              3rd Block Class (1 hour and 25 minutes)
    2nd Lunch Wave Classes:
    11:45 – 11:50            Transition
    11:50 – 1:10              Class (1 hour and 25 minutes)
    1:10 – 1:35                Lunch (25 minutes)
    1:35 – 1:40                Transition
    1:40 – 3:05                4th Block (1 hour and 25 minutes)

    Tuesday, August 20, 2018 – Homeroom first for attendance count THEN Regular Schedule
    7:45                            First Bell
    7:45 – 7:50                Transition to HOMEROOM first THEN 1st Block
    7:50 – 9:20                1st Block Class (Class length 1 hour 30 min)
    9:20 – 9:25                Transition to DASH
    9:25 – 10:10              DASH (Class length 45 min)
    10:10 – 10:15           Transition to 2nd Block
    10:15 – 11:45           2nd Block Class (Class length 1 hour 30 min)
    1st Lunch Wave Classes:
    11:45 – 12:10           Lunch (25 minutes)
    12:10 – 12:15            Transition
    12:15 – 1:35              3rd Block Class (1 hour and 25 minutes)
    2nd Lunch Wave Classes:
    11:45 – 11:50            Transition
    11:50 – 1:10              Class (1 hour and 25 minutes)
    1:10 – 1:35                Lunch (25 minutes)
    1:35 – 1:40                Transition
    1:40 – 3:05                4th Block (1 hour and 25 minutes)