Return to Headlines

New Bell Schedule 2019-2020

New DHS Bell Schedule 2019-2020

 

7:40                                 First Bell

7:40 – 7:50                       Transition to 1st Block

7:50 – 9:15                       1st Block Class (85 minutes)

9:15 – 9:20                       Transition to 2nd block

9:20 – 10:45                     2nd Block Class (85 minutes)

10:45 – 10:50                   Transition to DASH

10:50 – 11:35                   DASH (45 minutes)

 

1st Lunch Wave Classes:

11:35 – 12:00                   1st Lunch (25 minutes)

12:00 – 12:05                   Transition

12:05 – 1:35                     3rd Block Class (90 minutes)

 

2nd Lunch Wave Classes:

11:35 – 11:40                   Transition

11:40 – 12:20                  3rd Block Class (40 minutes)

12:20 – 12:45                   2nd Lunch

12:45 – 12:50                   Transition

12:50 – 1:35                     3rd Block Class (45 minutes)

 

3rd Lunch Wave Classes:

11:35 – 11:40                   Transition

11:40 – 1:10                     3rd Block Class (90 minutes)

1:10 – 1:35                       3rd Lunch (25 minutes)

 

1:35 – 1:40                       Transition

1:40 – 3:05                       4th Block Class (85 minutes)